Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Alt det du bør vide om surdej

Alt det du bør vide om surdej

Alt det du bør vide om surdej
Surdej

Alt det du bør vide om surdej

Surdej er blevet et populært emne blandt hjemmebagere verden over, og det er nemt at forstå hvorfor. Surdej tilbyder ikke kun en dybere og mere kompleks smag til dit brød, men det er også en sunder...

Læs mere
Surdejsknækbrød
Knækbrød

Surdejsknæk

Kiks med surdejOpskrift (velegnet til 2 gange fyldt bagepapir)100g hørfrø100g solsikkekerner100g græskarkerner100g sesam50g havregryn100g olie200g vand6g salt100g rugmel (glutenfrit mel eller andre...

Læs mere
Preparation of Sourdough
Surdej

Tilberedning af surdej

Tilberedning af surdejSådan gør du:1. Placer et lille syltetøjsglas på din bageplade og nulstil den.2. Mål 50 gram lunkent vand (26-28 grader), 25 gram fint hvedemel og 25 g fuldkornsmel af. Rør me...

Læs mere
Rugbrød med surdej
Rugbrød med surdej

Rugbrød med surdej

Når man er interesseret i at have tilstrækkelig syre i rugsurdejen, er det for at beskytte rugens stivelse under bageprocessen.Hvis der ikke er nok syre til stede, omdannes stivelsen via enzymer i ...

Læs mere