Opskrift på pizzadej - nok til 2 pizzaer
300g mel (f.eks. tipo 00)
60g aktiv surdej på sit højeste
180g vand
8g salt
Denne pizzadej har en hydrering på ca. 63% - det betyder også, at den er meget venlig at arbejde med.
Bland alle ingredienserne sammen og lad dejen hæve et par timer ved stuetemperatur og derefter i køleskabet - gerne til dagen efter. .
Ingen surdej?
Din pizza kan laves med gær (brug 5-10 g.) - følg samme metode. Hævetiden kan reduceres, men kan også sagtens gære i køleskabet i op til flere dage.
Vil du lave en opskrift f.eks. med pizzasauce kan du vælge at bage bunden og saucen af i et minut først.
Så kommer du dit yndlingsfyld på og så er tingene gjort på samme tid.
Tjek vores YouTube for trin og god inspiration til pizzafyld.

1 kommentar
Hej. Hvor lang tid inden bagning skal dejen ud af køleskabet?
Hilsen Christian Fredberg