Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Surdejspizza

Surdejspizza
Sourdough Pizza

Surdejspizza

Opskrift på pizzadej - nok til 2 pizzaer

300g mel (f.eks. tipo 00)
60g aktiv surdej på sit højeste
180g vand
8g salt

Denne pizzadej har en hydrering på ca. 63% - det betyder også, at den er meget venlig at arbejde med.

Bland alle ingredienserne sammen og lad dejen hæve et par timer ved stuetemperatur og derefter i køleskabet - gerne til dagen efter. .

Ingen surdej?
Din pizza kan laves med gær (brug 5-10 g.) - følg samme metode. Hævetiden kan reduceres, men kan også sagtens gære i køleskabet i op til flere dage.

Vil du lave en opskrift f.eks. med pizzasauce kan du vælge at bage bunden og saucen af ​​i et minut først.
Så kommer du dit yndlingsfyld på og så er tingene gjort på samme tid.


Tjek vores YouTube for trin og god inspiration til pizzafyld.

1 kommentar

Hej. Hvor lang tid inden bagning skal dejen ud af køleskabet?
Hilsen Christian Fredberg

Christian Fredberg

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Læs mere

Artisan Sourdough Loaf
Surdejsbrød

Håndværker surdejsbrød

Her kommer vores standardopskrift på et surdejsbrød i en hævekurv.Vi underviser i flere og mere avancerede teknikker på vores bagekurser. Surdejskurserne kan bestilles via vores webshop eller kursu...

Læs mere
Rugbrød med surdej
Rugbrød med surdej

Rugbrød med surdej

Når man er interesseret i at have tilstrækkelig syre i rugsurdejen, er det for at beskytte rugens stivelse under bageprocessen.Hvis der ikke er nok syre til stede, omdannes stivelsen via enzymer i ...

Læs mere