Surdejspizza
Opskrift på pizzadej - nok til 2 pizzaer
300g mel (f.eks. tipo 00)
60g aktiv surdej på sit højeste
180g vand
8g salt
Denne pizzadej har en hydrering på ca. 63% - det betyder også, at den er meget venlig at arbejde med.
Bland alle ingredienserne sammen og lad dejen hæve et par timer ved stuetemperatur og derefter i køleskabet - gerne til dagen efter. .
Ingen surdej?
Din pizza kan laves med gær (brug 5-10 g.) - følg samme metode. Hævetiden kan reduceres, men kan også sagtens gære i køleskabet i op til flere dage.
Vil du lave en opskrift f.eks. med pizzasauce kan du vælge at bage bunden og saucen af i et minut først.
Så kommer du dit yndlingsfyld på og så er tingene gjort på samme tid.
Tjek vores YouTube for trin og god inspiration til pizzafyld.
1 kommentar
Hej. Hvor lang tid inden bagning skal dejen ud af køleskabet?
Hilsen Christian Fredberg
Christian Fredberg
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.