Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Surdejsknæk

Surdejsknækbrød
Knækbrød

Surdejsknæk

Kiks med surdej

Opskrift (velegnet til 2 gange fyldt bagepapir)
100g hørfrø
100g solsikkekerner
100g græskarkerner
100g sesam
50g havregryn
100g olie
200g vand
6g salt
100g rugmel (glutenfrit mel eller andre meltyper virker også)
200g surdej (her kan du sagtens bruge overskydende surdej, også kaldet kasserer)

Rør ingredienserne sammen og fordel dem tyndt på et bagepapir.
Du kan også skære dem lidt, så de er nemmere at knække af, når de er færdigbagte.
Brug f.eks. en pizzaskærer til formålet.

Knækbrødene bages i ovnen ved 170 grader i 10-15 minutter til de er gyldne og sprøde.

Vi kan også varmt anbefale surdejsknækbrødet fra en anden surdej og madnørd nemlig Foodgeek, her på siden er der også en historie om knækbrødets historie og en anderledes type opskrift på knækbrød med surdej med b.la. havregryn. Du kan finde en masse inspiration til surdejsbagning og opskriften lige her: Foodgeek opskrifter og inspiration

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Læs mere

Sourdough Brioche

Surdejsbrioche

Opskrift på burgerboller med brioche. 150g sødmælk150g smør i tern75g kogte, mosede og afkølede kartofler.50g sukker200g hele æg (ca. 4 stk)200g surdej (lidt) før peak)400g type 00 hvedemel100g Øla...

Læs mere
Kardemommesnurrer med surdej
Cardamom Rolls

Kardemomme ruller

Kardemommeruller:  4 hele kardemommekapsler blandet med skræl på.1 medium æg75g smør190g sødmælk80g sukker160g surdej før peak eller ved peak.550g svagt kagehvedemel eller sigtet hvedemel.8g saltKa...

Læs mere