Surdejsknæk
Kiks med surdej
Opskrift (velegnet til 2 gange fyldt bagepapir)
100g hørfrø
100g solsikkekerner
100g græskarkerner
100g sesam
50g havregryn
100g olie
200g vand
6g salt
100g rugmel (glutenfrit mel eller andre meltyper virker også)
200g surdej (her kan du sagtens bruge overskydende surdej, også kaldet kasserer)
Rør ingredienserne sammen og fordel dem tyndt på et bagepapir.
Du kan også skære dem lidt, så de er nemmere at knække af, når de er færdigbagte.
Brug f.eks. en pizzaskærer til formålet.
Knækbrødene bages i ovnen ved 170 grader i 10-15 minutter til de er gyldne og sprøde.
Vi kan også varmt anbefale surdejsknækbrødet fra en anden surdej og madnørd nemlig Foodgeek, her på siden er der også en historie om knækbrødets historie og en anderledes type opskrift på knækbrød med surdej med b.la. havregryn. Du kan finde en masse inspiration til surdejsbagning og opskriften lige her: Foodgeek opskrifter og inspiration
Opskrift (velegnet til 2 gange fyldt bagepapir)
100g hørfrø
100g solsikkekerner
100g græskarkerner
100g sesam
50g havregryn
100g olie
200g vand
6g salt
100g rugmel (glutenfrit mel eller andre meltyper virker også)
200g surdej (her kan du sagtens bruge overskydende surdej, også kaldet kasserer)
Rør ingredienserne sammen og fordel dem tyndt på et bagepapir.
Du kan også skære dem lidt, så de er nemmere at knække af, når de er færdigbagte.
Brug f.eks. en pizzaskærer til formålet.
Knækbrødene bages i ovnen ved 170 grader i 10-15 minutter til de er gyldne og sprøde.
Vi kan også varmt anbefale surdejsknækbrødet fra en anden surdej og madnørd nemlig Foodgeek, her på siden er der også en historie om knækbrødets historie og en anderledes type opskrift på knækbrød med surdej med b.la. havregryn. Du kan finde en masse inspiration til surdejsbagning og opskriften lige her: Foodgeek opskrifter og inspiration
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.