Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Croissant med surdej

Croissant with Sourdough
Surdejscroissant

Croissant med surdej

Croissant med surdej

1000g hvedemel
100g sukker
200g vand
300g sødmælk
65g surdej
10g gær
1 lille æg
25g salt
500g smør
Trinnene kan ses i følgende YouTube-film

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Read more

Rugbrød med surdej
Rugbrød med surdej

Rugbrød med surdej

Når man er interesseret i at have tilstrækkelig syre i rugsurdejen, er det for at beskytte rugens stivelse under bageprocessen.Hvis der ikke er nok syre til stede, omdannes stivelsen via enzymer i ...

Læs mere
Sourdough Buns
Sourdough Buns

Surdejsboller

SurdejsbollerOpskrift400g stærkt hvedemel50g ølandshvede fuldkorn355g vand80g surdej10g saltRets af handling:1. AutolyseBland vand/mel og lad det stå, inden du tilsætter din surdej.2. Tilsæt din su...

Læs mere