Kardemomme ruller
Kardemommeruller:
4 hele kardemommekapsler blandet med skræl på.
1 medium æg
75g smør
190g sødmælk
80g sukker
160g surdej før peak eller ved peak.
8g salt
Kardemomme remonce
100g blødt smør
100g sukker
10g stødt kardemomme
Rør sammen på en røremaskine eller mos ud med hænderne, indtil det hele er jævnt fordelt. Kan nemt laves i forvejen og opbevares ved stuetemperatur.
Kardemommesirup
150g vand
150g sukker
6 hele kardemommeskaller
2 hele stjerneanis
Kog til en flydende sirup og afkøl.
Handlingsforløb
Hele proceduren kommer snart.
8 kommentarer
Hej
Kommer der snart en udførlig beskrivelse af processen?
Mvh. Jonas
Jonas
“Snart” er otte måneder senere?
Brian Bo Jensen
Hej, jeg vil gerne lære at lave disse, men venter tålmodigt på fremgangsmåden…
Tusmelda Kristensen
Hele fremgangsmåden kommer snart?! det er 6 måneder siden, så hvornår er snart?
Maria
Hvornår kommer fremgangsmåden? Lavede dejen i går og lod den hæve ved stuetemperatur, inden den kom på køl natten over.
Har lige smurt remonce på og foldet og snurret bollerne sammen. Skal de hæve inden de skal ind og ved hvilken temperatur?
Med venlig hilsen
Kim Johansen
Kim Johansen
Hej
Hvornår åbenbarer I fremgangsmåden på kardemommesnurrer med surdej?
Mvh Anne
Anne Gram
… Venter i spænding på fremgangsmåden ;)
Nanna
Hvornår kommer der en fremgangsmåde? Ser meget frem til selv at prøve dem af! :)
Cathrine
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.