4.7 / 5 på Trustpilot

Mel og Korn brugt af os

Opdag den enestående smag og kvalitet af vores økologiske mel og korn til salg. Omhyggeligt fremstillet med de fineste økologiske afgrøder og korn fra Danmarks bedste landmænd såsom pionererne "Kornby Mølle" og "Mejnerts Mølle". Vi er stolte af vores partnerskab med Mejnerts Mølle, en familieejet økologisk gård beliggende i det vestlige Sjælland, kendt for deres engagement i bæredygtighed og miljøbevidsthed.

Hos Mejnerts Mølle er fokus på at producere og distribuere sunde, økologiske fødevarer. Som en del af deres filosofi "Fra jord til mund" spiller de en afgørende rolle i vores surdejsbrødsproduktion. Ved at dyrke deres egne afgrøder og sikre, at hvert trin i processen er miljøvenligt, hjælper de os med at opretholde de højeste kvalitetsstandarder for vores brød.

Et af nøgleaspekterne ved bæredygtighed hos Mejnerts Mølle er deres anvendelse af 1500 solpaneler installeret på tagene af deres landbrugsbygninger. Disse paneler genererer elektricitet til at drive møllens produktionsoperationer. Derudover udnyttes affaldsprodukterne fra mølleprocessen effektivt i en stor forbrænder, som leverer den nødvendige varme til bygningerne og kornøseren. Denne cirkulære tilgang til produktion minimerer affald og understreger deres engagement i bæredygtighed.

For at bevare den ekstraordinære smag og bagningsegenskaberne af kornet følger Mejnerts Mølle traditionelle kolde stenmøllemetoder. Denne metode minimerer varmeudviklingen under formidlingsprocessen, hvilket sikrer, at de essentielle vitaminer, proteiner, kim og skaller fra kornet forbliver intakte. Ved at bevare disse elementer får vores økologiske surdejsbrød sin karakteristiske smag, næringsindhold og struktur.

http://www.mejnerts.dk/

1 kommentar

    • Bente
    • 17. februar 2025 kl. 07.07

    Hvordan får jeg teksterne på dansk?

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Seneste nyheder

Se alle produkter

How to convert a liquid sourdough into a dry starter (Pasta Madre / Lievito Madre) - SIMPEL - sourdough & coffee

Hvordan man omdanner flydende surdej til den tørre starter (Pasta Madre) -

Learn how to convert your liquid sourdough to Pasta Madre for authentic Panettone! Our guide covers flour choices, hydration, and feeding ratios. Get the recipe!

Læs mere

How We Choose Our Flour for Perfect Sourdough: Quality from Soil to Loaf - SIMPEL - sourdough & coffee

Mel og Korn

Mel og Korn brugt af os Opdag den enestående smag og kvalitet af vores økologiske mel og korn til salg. Omhyggeligt fremstillet med de fineste økologiske afgrøder og korn fra Danmarks bedste landmænd såsom pionererne "Kornby Mølle" og "Mejnerts Mølle"....

Læs mere

The Ultimate Guide How to guide for Bread Lames - SIMPEL - sourdough & coffee

The Ultimate Guide How to guide for Bread Lames

Welcome to the captivating universe of sourdough baking. This journey into the world of sourdough bread and its transformative process begins with flour, water, and artisan salt. A world that turns these simple ingredients into a gastronomic symphony, thanks to...

Læs mere