4.7 / 5 på Trustpilot

レシピ
小麦粉400g
全粒粉100g
サワードウ120g
水320g
塩15g

時間枠(5時間以上) 6時間):

Kl。 7.00サワードウに餌を与えて準備を整えます(Levain + Peak)
Kl。 8.00水と小麦粉を混ぜ合わせます。 (自己消化)
Kl。 10サワードウを加え、生地と混ぜます。 (発酵開始)
Kl。 10.30塩とミキサーを追加します。 (Bassinage)
Kl。 11.00#1コイルフォールド(フォームグルテン+はパンにフォーム強度を与えます)
Kl。 11.30#2コイルフォールド(フォームグルテン+はパンにフォーム強度を与えます)
Kl。 12.30バスケットを持ち上げて形を整えて投げます。 (最終形状+ 13.00までのバルキング)
Kl。 13.00冷蔵庫に入れ、翌日まで長期発酵/発酵させます。 (冷蔵庫3度)


ベーキングコースでは、ますます高度なテクニックを教えています。





2 コメント

    • Martin Hasseltoft
    • 2021年5月18日 09:34

    Hej med jer.
    Jeg følger opskriften men når jeg skal til at lave det føste fold. Knækker dejen i stykker. Den er også meget våd. Jeg kan ikke lige finde ud af hvad jeg gør forkert.
    Hilsen Martin

    • Anne Gram
    • 2021年5月18日 09:34

    Hvordan får jeg skorpen tyndere men stadig sprød? Jeg synes skorpen er ret tyk – måske gir jeg det for høj varme?
    Mange hilsner
    Anne

コメントを残す

このサイトはhCaptchaによって保護されており、hCaptchaプライバシーポリシーおよび利用規約が適用されます。

Seneste nyheder

すべて見る

How to Remove Rust from Your Baking Steel

Sådan fjerner du rust fra din bagestål

Et bagestål er et must-have-værktøj til at bage sprødt surdejsbrød derhjemme. Men hvad sker der, når der kommer rust på overfladen? Rust kan udvikle sig, hvis stålet ikke tørres ordentligt efter rengøring eller udsættes for fugt over tid. Den gode...

もっと読む

How to convert a liquid sourdough into a dry starter (Pasta Madre / Lievito Madre) - SIMPEL - sourdough & coffee

Hvordan man omdanner flydende surdej til den tørre starter (Pasta Madre) -

Learn how to convert your liquid sourdough to Pasta Madre for authentic Panettone! Our guide covers flour choices, hydration, and feeding ratios. Get the recipe!

もっと読む

How We Choose Our Flour for Perfect Sourdough: Quality from Soil to Loaf - SIMPEL - sourdough & coffee

Mel og Korn

Mel og Korn brugt af os Opdag den enestående smag og kvalitet af vores økologiske mel og korn til salg. Omhyggeligt fremstillet med de fineste økologiske afgrøder og korn fra Danmarks bedste landmænd såsom pionererne "Kornby Mølle" og "Mejnerts Mølle"....

もっと読む