4.7 / 5 på Trustpilot

Receta
400 g de harina de trigo
100 g de harina integral
120g de masa madre
320 g de agua
15 g de sal

Marco de tiempo (se extiende a más de 5-6 horas):

Kl. 7.00 Alimenta masa madre para que esté lista (Levain + Peak)
Kl. 8.00 Mezcle el agua y la harina. (Autólisis)
Kl. 10 Agregue la masa madre y mezcle con mi masa. (Comienza la fermentación)
Kl. 10.30 Agrega sal y batidora. (Cuenca)
Kl. 11.00 # 1 Doblado en espiral (Forma gluten + le da fuerza al pan)
Kl. 11.30 # 2 Plegado en espiral (Forma gluten + le da fuerza al pan)
Kl. 12.30 Da forma y lanza en canasta elevadora. (Forma final + Bulking hasta las 13.00)
Kl. 13.00 Se echa en la nevera y se leuda / fermenta a largo plazo hasta el día siguiente. (Refrigerador 3 grados.)




Enseñamos técnicas cada vez más avanzadas en nuestros cursos de repostería.



2 comentarios

    • Martin Hasseltoft
    • 18 mayo 2021, 09:34

    Hej med jer.
    Jeg følger opskriften men når jeg skal til at lave det føste fold. Knækker dejen i stykker. Den er også meget våd. Jeg kan ikke lige finde ud af hvad jeg gør forkert.
    Hilsen Martin

    • Anne Gram
    • 18 mayo 2021, 09:34

    Hvordan får jeg skorpen tyndere men stadig sprød? Jeg synes skorpen er ret tyk – måske gir jeg det for høj varme?
    Mange hilsner
    Anne

Deja tu comentario o pregunta

Este sitio está protegido por hCaptcha y se aplican la Política de privacidad de hCaptcha y los Términos del servicio.

Seneste nyheder

Ver todo

How to Remove Rust from Your Baking Steel

Sådan fjerner du rust fra din bagestål

Et bagestål er et must-have-værktøj til at bage sprødt surdejsbrød derhjemme. Men hvad sker der, når der kommer rust på overfladen? Rust kan udvikle sig, hvis stålet ikke tørres ordentligt efter rengøring eller udsættes for fugt over tid. Den gode...

Leer más

How to convert a liquid sourdough into a dry starter (Pasta Madre / Lievito Madre) - SIMPEL - sourdough & coffee

Hvordan man omdanner flydende surdej til den tørre starter (Pasta Madre) -

Learn how to convert your liquid sourdough to Pasta Madre for authentic Panettone! Our guide covers flour choices, hydration, and feeding ratios. Get the recipe!

Leer más

How We Choose Our Flour for Perfect Sourdough: Quality from Soil to Loaf - SIMPEL - sourdough & coffee

Mel og Korn

Mel og Korn brugt af os Opdag den enestående smag og kvalitet af vores økologiske mel og korn til salg. Omhyggeligt fremstillet med de fineste økologiske afgrøder og korn fra Danmarks bedste landmænd såsom pionererne "Kornby Mølle" og "Mejnerts Mølle"....

Leer más