Degskärare

Her ses vores udvalg af flotte dejskærere. Hver dejskærer er unik, da de produceres i tæt samarbejde med vores dedikerede snedker, som samler dem i hånden. Det giver et forskelligartet udtryk, men sikrer god kvalitet ved hver enkelt produkt. 

Hvad er en dejskærer?

En dejskærer har mange forskellige navne: dejspartel, dejskraber eller dejkniv. Alle navne kendetegner det samme – netop en dejskærer. Den bruges i alt sin enkelthed til at gøre dit arbejde med dej lettere.

 En dejskærer bruges til:

  • at skære boller/brød
  • rengøring af borde og bageplader

De forskellige navne til den skyldes netop, at den har flere funktioner. Den gør din bagning med surdej markant lettere, da du kan fjerne dej med den, hvis det klistrer fast. Den kan også bruges til at skære brød og boller med, så de får samme størrelse hver eneste gang. 

Dejskærer i træ

Vores dejskærer er designet i træ og stål, og fastmonteret med messingskruer. Træet er udarbejdet af en snedker, så det er let at arbejde med. Vi har tænkt både design og funktionalitet ind i vores produkt.

Vores træ kommer fra skandinavisk, bæredygtigt skovbrug. 

Rengøring af din dejskærer

Det er ikke anbefalelsesværdigt at komme din dejskærer i opvaskemaskinen, eller lægge den i blød i vand. Træet har ikke godt af at ligge i vand i længere tid, da det smukke udtryk og kvaliteten kan blive forværret derved. 

Vi anbefaler aftørring og rengøring af dejskæreren, ved endt brug. Man kan med fordel give træet olie for længere holdbarhed. 

Du kan se vores udvalg af dejskærere her.