Mai 26, 2021

Knækbrød med surdej

Surdejsknækbrød
Knækbrød med surdej

Opskrift (passer til 2 gange fyldt bagepapir)
100g hørfrø
100g solsikkekerner
100g græskarkerner
100g sesam
50g havregryn
100g olie
6g salt
100g rugmel (glutenfri mel eller andre meltyper virker også)
200g surdej (her kan man sagtens bruge overskydende surdej, også kaldet discard)


Rør ingrendienserne sammen og smør dem tyndt ud på et bagepapir.
Man kan skære dem lidt for, sådan så de er nemmere at brække af når de er færdigbagte.
Brug f.eks. en pizzaslicer til formålet.

Knækbrødet bages i ovnen på 170 grader i 10-15minutter indtil de er gyldne og sprøde.

Vi kan også varmt anbefale surdejsknækbrødet fra en anden surdejs- og madnørd nemlig Foodgeek, på denne side er der også en fortælling om knækbrødets historie og en anderledes type opskrift på knækbrød med surdej med b.la. havregryn. I kan finde en masse inspiration til surdejsbagning og opskriften lige her: Foodgeek opskrifter og inspiration

Einen Kommentar hinterlassen